Avaamalla Pietarsaaren lukion opiskelijakunnan hallituksen ("Tarjoaja", "Palveluntarjoaja") julkaiseman opiskelijakunnan verkkopalvelun ("Verkkopalvelu", "Palvelu") sivut käyttäjä ("Käyttäjä", "Hän") sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja. Mikäli Käyttäjä ei hyväksy näitä käyttöehtoja kokonaisuudessaan, Hän on velvollinen lopettamaan Verkkopalvelun käytön välittömästi.

Verkkopalvelu toimitetaan sitoumuksetta. Palveluntarjoaja ei miltään osin takaa Verkkopalvelun tai sen osien oikeellisuutta tai toimintavarmuutta. Palvelulla ei ole vastuuta välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Palveluntarjoajalla on oikeus lisätä, muuttaa ja poistaa osia verkkopalvelusta tai lopettaa Verkkopalvelun ylläpitäminen osittain tai kokonaisuudessaan.

Sivuille tuotettu sisältö kuvaa ainoastaan sisällön tehneen Käyttäjän näkemyksiä asiasta, eikä se välttämättä vastaa lukion virallista kantaa.

Käyttäjän löytäessä Palvelusta epäkohdan tai vian on Käyttäjä velvollinen ilmoittamaan kyseisestä viasta tai epäkohdasta Palveluntarjoajalle mahdollisimman pian. Käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää vikaa tai epäkohtaa hyväkseen.

Verkkopalvelun käyttö ei edellytä opiskelijan rekisteröitymistä, ainoastaan sisällön julkaisemiseen tarvitaan kirajutuneen käyttöoikeudet. Palvelu käsittelee rekisteröityneiden Käyttäjien henkilötietoja tietosuojakäytännön sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Verkkopalvelussa käytetään evästeitä tietosuojakäytännössä kuvatuin tavoin.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa Verkkopalvelun käyttöehtoja. Käyttöehtojen muutoksista ei ilmoiteta Käyttäjälle millään erityisellä tavalla, joten Palveluntarjoaja toivookin Käyttäjän seuraavan käyttöehtoja sekä tietosuojakäytäntöä säännöllsiesti. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana.

Mikäli Käyttäjä ei hyväksy näitä käyttöehtoja kokonaisuudessaan, Hän on velvollinen lopettamaan Verkkopalvelun käytön välittömästi.

Jos haluat ottaa yhteyttä verkkopalvelun ylläpitäjään, lähetä viestisi sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Jos haluat olla yhteydessä opiskelijakunnan hallitukseen, lähetä sähköpostisi suoraan tämän hetkiselle puheenjohtajalle osoitteella [email protected] tai [email protected], jolloin sähköpostisi välittyy koko sen hetkiselle hallitukselle.